Suport sac continuu cu cadru metalic Saclo Roller

Availability: In stoc
SKU
rolfix-mini
549.5 Lei + TVA

LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI SI ILFOV LA COMENZI DE MINIM 175 lei + tva.

RETURNAREA PRODUSELOR SE POATE FACE IN 30 DE ZILE!

SIGURANTA CELUI MAI MIC PRET! DACA ATI GASIT UN PRET MAI MIC, IL VOM ECHIVALA!

PREZENTI IN SEAP! PRODUSELE POT FI COMANDATE SI PE E-LICITATIE.RO!

Suportul de sac continuu Saclo Roller FIX este realizat din otel vopsit cu un cadru deosebit de rezistent. Cu un design versatil si functional, se potriveste in diverse medii de lucru, de la institutii medicale la facilitati industriale la restaurante si supermarketuri. Echipat cu roti si o suprafata de sustinere ridicata, acest suport pentru sac continuu este compact si usor de manevrat.

  • Acest sistem inovator se bazeaza pe utilizarea unui sac continuu special, care este un sac 'fara sfarsit' si poate ajunge pana la 110 metri in lungime.
  • Fabricat dintr-un polietilena tristrat extrem de subtire, dar rezistent, acest sac continuu este un avans semnificativ fata de sacii traditionali.
  • O caracteristica distinctiva a acestui sistem este accentul pe protectia mediului. Utilizarea sacului continuu implica o reducere a deseurilor de plastic cu pana la 70%, deoarece sacul este taiat doar atunci cand este necesar.
  • Schimbarea sacului continuu necesita cu 50% mai putin timp comparativ cu schimbarea sacilor traditionali. Prin multiplicarea costului orar al angajatilor cu timpul mediu economisit in schimbarea tuturor sacilor pe parcursul unui an, se poate obtine o economie semnificativa. 
Write Your Own Review
Your Rating
You're reviewing:Suport sac continuu cu cadru metalic Saclo Roller
Suport sac continuu cu cadru metalic Saclo Roller